Jul på Liseberg

Godmorgon godmorgon :)

sovit gott?

Nu är jag uppe och har precis suttit i samtal med Australien i en timme, lilla Loui är där i ett år som utbytesstudent och det var jättelängesen vi hördes av så jag tänkte att ja ringer henne :) men usch nu är det jättesorgligt och tråkigt att hon inte är hemma, men som vi kom fram till så har halva tiden snart gått och våren kommer antagligen gå ännu fortare eftersom det finns så mycket att göra.


Men ska äta lite lunch nu hade jag tänkt och sen ska jag in på Jul på Liseberg och vad jag ska göra där får ni inte veta ;) hehe, men ska i vilket fall kolla på Team Surprise! Superskoj ska det bli. Får se vad jag hittar på ikväll sen,

Julstämning och brända mandlar, here we come :)


Vad ska ni göra idag?


Idolkväll

Har precis ätit räkor och krabba till middag och sitter och myser framför idol, gospeltema med Carola..
Vem hejar ni på?



måste bara säga att Kevin var så bra!!
 heja heja och ut med Johan, han har gjort sitt..



Ps. För er som vill veta, så har jag läst ut första boken i Twilight - serien så Cattis nu kan du få låna den ;) haha

Ska kolla vidare nu. Pusspuss


Oh happy days!

Nu har mina Twilight böcker kommit!!
iiii, sitter fortfarande vid datorn trots att jag måste plugga.
Den berömda magnetröven har slagit till igen.
Ni vet när man borde plugga
men kan inte komma sig för att gå och göra det, otroligt störande!

Twilight böckerna 1 och 2 har kommit i ett paket idag med!! så himla glad blev jag. Så ikväll blir det en sen kväll känner jag på mig...
































men NU ska jag ta tag i mig själv och göra Engelskaläxa och lite matte.

Puss på er <3

Sticky Finger

är namnet på den nya leken som killarna i klassen håller på med. Reglerna är enkla, man ska hålla sitt finger så nära en persons kind som möjligt, utan att personen märker det, och sen få den att vrida på huvudet så att den på så sätt nuddar den andra personens finger. DÅ får man poäng! haha, totalt meningslöst men oj vad vi har skrattat.

Annars så har dagen varit seg och tråkig, förutom UF-lektionen då vi satt och tryckte i oss skumtomtar, julmust och pepparkakor som blev över från igår, då det var öppet hus på skolan. Sen kom Mats och tittade till oss och vi bjöd honom på en skumtomte, några minuter senare var han tillbaka igen, han kom in i rummet, tittade runt, slängde menande blickar på skumtomtepåsen, men när ingen erbjöd honom fler så gick han! haha

Nu ska här pluggas lite och sen är det Bonde söker Fru.
 Vem åker ut ikväll?


hej snö

jäpp, det är snö! vitt vitt utanför mitt fönster, inte så mycket visserligen men iallafall lite puder :) det känns som jul, men det är ju faktiskt en månad kvar...

min söta hund <3

vill ha jul nu och sen nyår och sen födelsedag! men 19 är kanske den mest meningslösa åldern, vad händer ?
15 - moped
16- börja övningsköra med bil
17- meningslös!
18- gå ut, rösta, köra bil osv...
19 - ?

haha det var ju inte detta jag tänkte skriva om, jag vet inte vad jag tänkte skriva heller. Minnesförlust

Ska hoppa in i duschen nu!

Pusspuss


Balklänning

Sitter och tittar på balklänningar, har världens beslutsångest!
Kan varken bestämma, färg, form, längd och allt annat. Hjälp?!

Jag skulle vilja ha något liknande Serenas (Gossip Girl) klänning, fast i en annan färg.
Sjukt snygg är den! Vet inte hur "balig" den är dock...


Ska man ha kort klänning?


En med volym?


Den silvriga klänningen är fin...

Eller en ganska normal?


Måste ju tänka lite praktiskt med...man ska ju kunna röra sig i den till exempel.

FÖRSLAG ÄR VÄLDIGT VÄLKOMNA!

Det är det jag älskar...

mysmåndag med mats var det som mattias kallade dagen och det stämde ju, inte! haha, men det blev en ganska kul dag då killarna satt och pratade om sebastians "klassiker", då han har gjort bort sig. Typ när han gick runt med vitt klet runt munnen och sa att "det är det jag älskar" (INGA MISSTOLKNINGAR; det var fetaost!!) haha, han är allt rolig han..

Imorgon är det öppet hus på skolan, jag ska stå snällt och prata väl om samhällsprogrammet och min uf-grupp ska sälja våra musmattor, hoppas det går bra! Så det blir sovmorgon imorrn, ska plugga lite med Matie också.

Men nu hör jag att Sweet Sixteen börjar igen, åter till snobbvärlden!

Puss ♥

Sunday Supreme

Söndag.

10.00-15.00
Var uppe rätt tidigt och har varit och kollat på Matildas gymnastiktävling. De var superduktiga och du är alltid en vinnare i mina ögon gumman <3

15.00-18.30
Hemma och var duktig, gjorde Business English shit som jag skickat till gruppen nu :)
Städade rummet också, se bilder...

FÖRE


EFTER


hoho, mammi var inte glad.
Men nu väntar maten sen bär det av till att kolla på Cattis uppvisning. Kommer bli kanon :D men varmt klädd måste man nog vara!

Puss på er


Twilight feber!

OMG!! nej förlåt mig, OMFG så himla bra var Twilight! 10 av 5 plus eller hur man nu räknar. se den säger jag bara!!



sitter och kollar på trailern over and over, vill ha!!!

Ska klicka hem böckerna nu, beroendet har börjat...

TWILIGHT

efter en mysig kväll med stina, vi somnade typ halv 5 eftersom min bror hade massa kompisar här som satt och spelade hög musik och var allmänt högljudda, sen var det upp halv 10 och köra bror till jobbet

sen till kungsmässan för att plugga med Adam, Oscar, Mattias och Cattis. Oj vad flitiga vi var! haha, kanske inte...

Nu ska jag fixa lite mat och sen åka och se Twilight med Cattis och Matilda, kommer bli en supermysig kväll! hoppas den är bra, har hört att många älskar den så får se om jag blir en av dem...hm...vampyrer, kommer väl drömma mardrömmar.

See you in my nightmares (som K.West sjunger)


Shopping shopping

Satan vilken träningsvärk i rumpan jag har efter igår! stå i hoppsits (för alla hästkunniga där ute :P) tar rejält i ben och rumpa ! haha heeelt sjukt! jaja, det ska kännas att man lever, eller vad alla gamla tanter och gubbar nu säger..

Igår shoppade jag också sönder alla rabattkuponger som jag fick hemskickade, tack för det :)

Detta shoppade jag:


top, leggins och manikyrset - Kappahl
ansiktsmask, tops - H&M

mkt välbehövligt :)

Torsdag

Så skönt med sovmorgon, tyvärr hade lärarna idétorka så det blev film på båda lektionerna idag. segt.
Shoppade och fika lite också, bilder kommer..

NU väntar pållehästarna

Puss på er


Mary Poppins

Guten morgen!

Kom hem halv 12 igår efter att ha sett Mary Poppins på Göteborgsoperan, den var ganska bra, lite för lång kanske... men igår åkte jag till skolan kvart i 8 och sen var det full fart till 23:30 haha, var lagom pigg när jag kom hem. Men fick åka med några killar i min klass och satt i bilen och sjöng massa låtar heeela vägen hem. Det var KUL!




Nu bär det snart av till skolan, börjar 12.50 så övertalade Katt-Marie att jag behövde en sovmorgon, hihi. Sen är jag lite busig och chansar på att jag hinner från stationen till skolan in i klassrummet på 7 minuter, haha kommer aldrig att gå. Men är man duktig och aldrig kommer försent annars så är det nog lugnt ;)

Hoppas ni får en superbra dag! ♥


SING STAR

Nu har jag äntligen kommit hem efter segaste dagen ever! Började ju jättebra med att jag vaknar upp och det är sådär mysigt varmt under täcket så att man aldrig vill gå upp. Väl uppe så börjar jag göra frukost men stressad och trött i kombination med en porslinstallrik slutade i skärvor. Det blev till att plocka upp mina mackor och tallriksbitarna + dammsuga, vilket innebar ännu mer stress och ingen frukost. Kunde ju ha varit bättre.

Sen kom det en elektriker mitt i min kläd-och sminkpanikfas, jättekul och stå där sönderstressad i leggins och BH. haha. men sen bar det av i ösregnet till skolan, började med världens svåraste prov och sen en tråkig rättskunskaplektion. Var dödshungrig vid 11, så det blev en mini-kexchoklad som bästa Matie delade med sig av (tack gumman <3). Sen mat, mmm vad gott med antingen blod eller fiskrens (blodpudding/fiskpudding) så det blev en snabbis till café och åt jättegod pasta.

Efter det religion, och fick lite damp på läraren som inte fattade att Martin tog över hela debatten för att han är så ego att han inte kan dela med sig av argument-tid till oss.

Sen svenska, med utvecklingssamtal och efter det skolkonferens. Jippie vilken toppendag tänkte jag men nu är jag hemma och har kommit på att:

1. Det är Desperate Housewives ikväll
2. Vi har ingen läxa tills imorrn
3. MITT SINGSTAR ABBA HAR KOMMIT :)




så nu ska här sjungas!

Twilight

En bok det talas om mycket just nu. Den som snart går på bio kommer ju ursprungligen från en bok (eller är det flera?). Tänkte bara kolla med er om det är någon som läst den, och ifall den är bra? Rekommendationer?

två snusdosor och en elevrådsutbildning

Har verkligen inte haft något att blogga om här i helgen, har suttit på elevrådsutbildning 24/7 typ :P haha, eller inte, men många timmar både lördag och söndag ägnade jag åt detta.

Idag var det skola, inget roligt hände, eller jo! haha jag och några andra försöker få en kompis att sluta dricka så mycket och sluta snusa, det kom vi på idag så jag gick hem med två snusdosor! haha jag som hatar snus, allt, hur det ser ut, hur det luktar och jaa usch äckligt är det! men där gick jag ändå runt med två snusdosor i väskan, haha.



hur äckligt är det inte?!

Nu ska jag göra iordning en chai-latte och ta tag i naturkunskapen, känns jätteonödigt att lära mig om kol och shit när jag går samhäll :( men jaja, får göra ett försök iallafall.

Pusspuss på er ♥

...

I guess it wasn't meant to be...

jobbiga dagar

har hur mycket som helst att göra så hinner inte med bloggen, förlåt mig!! men ska ta tag i det så fort det lugnat ner sig lite, så det blir lite dåligt med uppdateringar. Hoppas ni har en bra vecka :)

puss på er

Inte alltid som man tänkt sig

Årsmöte för elevrådet idag gick inte alls som vi hade trott, utan det hela slutade med att alla "dumma ungar" som bara var där för att förstöra var jätteanti och röstade emot allt och alla, så det slutade med att två random-killar kom med i elevrådet och på så sätt så röstades en av de bästa i styrelsen ut och en annan tjej med.
Tråkigt är allt jag kan säga och tack så jävla mycket skolan, ni suger!

Nu Desperate Housewives
och sen blir det sova! Ska kanske läsa genom svenskan lite för nationella... och eftersom jag var på så dåligt humör idag så ber jag om ursäkt till alla jag snäste åt idag, hoho, humörssvängningar + dålig dag = inte så trevlig Linnéa. Ber om ursäkt

Puss på er

Bloggen dampar?

Är det bara min blogg som gör det? Ibland går det inte att logga in och sen följer nya felmeddelanden vad jag än försöker göra, lägga upp bilder osv.

Fars dag idag, pappsen blev jätteglad över creme brulée brännaren, så gissa efterrätten ikväll? ;)
Åt supergod frukost med, nybakat bröd och massa smaskigheter.
Hur firar ni fars dag?

Har segat mest hela dagen annars, mormor var här en sväng och fick sina ögonbryn nopprade av proffset själv, mig :) haha eller inte

Nu blir det lite naturkunskap, satsar på att ha läst allt en gång innan veckan drar igång! så är man lite förberedd iallafall.


Såhär tråkigt och regnigt såg det ut i morse...



Pusspuss

Så korkat

Höll ju på att städa mitt rum, men sen så skulle jag köra både föräldrar och bror lite överallt så jag pausade i städningen. Men innan så hängde jag ut täcke + kuddar på balkongen för det känns så himla friskt och fräscht när det är nyvädrat.

Sen så åt jag mat och kollade på Dansbandskampen (några killar i min parallellklass var med där, Glennartz, så himla synd att de inte gick vidare...) men åter till städningen, så tittade jag ut nu precis så regnar det! och seg som jag är så kommer jag på typ 20 minuter senare att täcket och kuddarna ligger ute, i regnet! så nu är det helt blött, usch usch!

Jaja, nu ska jag kolla på Little Miss Sunshine tänkte jag :)

Min chailatte och jag

Sitter här och myser i mörkret med min chailatte, ska snart ta och städa mitt rum som är stökigt! (före och efter bilder kommer)





Har också varit och köpt en crème brulée-brännare till pappa som han ska få imorgon, på fars dag.
Det har ni väl inte glömt att det är?

Hörs sen

Puss

Thank God It's Friday

YES ÄNTLIGEN är mardrömsveckan över! Nu är det vila upp sig som gäller för på måndag är det på't igen...

Kan äntligen få koppla av lite, har haft så mycket stress och press på senaste tiden så jag har börjat gnissla tänder, eller biter ihop stenhårt på natten och vaknar med smärta och kramp på morgonen, så tandläkaren blir det på tisdag.

Ikväll så blir det tjejmiddag för Sofia och Christina och sen utgång. Kommer bli askul, synd bara att det regnar.
Ska fixa lite för ikväll för det är party party som gäller ;) haha.

Vad ska ni göra ikväll? :)

tusentals minuter utan blogg

kanske inte eller så är det så illa? orkar inte räkna efter, orkar inte så mycket, skolan suger verkligen ut den sista energin jag hade kvar.

känns som att man dör inombords när jag läser i min kalender, allt med elevråd, skola, kompisar, socialt umgänge och andra måsten, skulle bara vilja slänga den satans kalendern (hade gjort det om det inte vore för att den är så fin och dyr och att mitt liv kraschar utan den)

Sammanfattningsvis så har jag haft:
* 1 nationella prov i svenska (muntliga)
* 1 megastort religionsprov om ALLA världsreligioner
* 1 svårt business english prov där alla affärsbrev skulle finnas i ens hjärna utantill,
* Imorrn är det religionsdebatt...oj vad jag längtar...inte

Men för att muntra upp mig lite så har emma, den lilla sötnosen tvingat ut mig ikväll och kolla på felix när hans band ska spela ute på sticky, så ska dit och sen ska vi åka hem tidigt och imorrn är det skola 8.25 då ska jag ha engelska c i 2 ½ timma med katt-marie, fyyy och usch och blä, sen blir det rättskunskap med mats som är allmänt jobbig, sen religionsdebatt, sen jobba svenska, sen stallet!

Förresten så har det hänt en grej, är asstörd över det, stackars **** (du vet vem du är) och det blir intressant hur det blir imorgon i skolan. usch för vissa människor säger jag bara!

PUSSPUSS

Plugg

Dålig uppdatering. Pluggar r**ven av mig om ni undrar. Skriver sen igen när jag har mer tid. Troligtsvis lördag, haha usch sorgligt men sant!

Ha det bra så länge!

Pusspuss

HSM 3 och demonkaniner

ja, ungefär så kan man beskriva gårdagens utflykt för mig och Matilda. Började riktigt bra med att vi var ute i god tid, hämtade ut biljetterna och gick och skulle köpa godis. Vi hamnade i världens skummaste affär där det pågick självskanning tog ca 10 minuter innan vi fattade vad vi skulle göra men sen så gick det toppenbra!

Filmen då, 4/5 ostbågar skulle jag nog kunna ge den, eftersom jag har sett de andra två filmerna + att jag gillar den sortens film och musiken är så go. Men det var blandade känslor, jag och Matilda satt och typ log samtidigt som vi hade tårar i ögonen för vi tänkte på vår egen student och så som kommer, men sen efter då är ju allt slut, jag menar tänk dagen efter? Vem ska man vara med, vad gör man? Kommer man träffa klassisarna någon mer gång? ÅNGEST?!

I vilket fall, efter filmen så sprang vi till stationen för att hinna med tåget så ser vi när vi är framme att det är en ny tid ca 5 minuter efter det vi trodde så vi började gå i godan ro istället, men när vi kommer fram så man ser tågspåret så går tåget!! helvete vad surt det var att sitta och vänta i 1 timma på nästa tåg, kallt var det också...

MEN för att lyfta upp vår dag så satt där ett aspackat par och fnissade något om att vi skulle åka taxi för det var ju en kvart gånger oss 4 försenat alltså en timme? vi fattade inte heller? sen så kom det en annan skön tant och slog sig ner bredvid oss och helt plötsligt så börjar hon asgarva, så tittade vi vad hon skrattade åt så var det en DEMONKANIN!! haha jag och Matilda höll på att dö, hahaahah så sjukt kul! men sen stirrade kaninen argt på oss och då blev vi livrädda för att det skulle vara typ en terroristkanin eller något som skulle bomba tåget, som tur var så hände inget och vi kom hem säkert!

här har vi demonkaninen, svart kappa, svart för ansiktet och svarta kaninöron, freeeaky (rymt från liseberg?)

Kul var det iallafall.. ledsen att inlägget blev så långt,

Pusspuss ♥

RSS 2.0