Jag har något att bekänna...

idag ska jag och matilda gå på High School Musical 3 !! :D haha okej lite töntstämpel på oss och förmodligen kommer vi sitta där bland 100 000 barn med sina föräldrar, men man kan inte få allt här i livet, eller hur?




Någon som har sett den?

Nu bär det av till duschen (gött med kort hår, tar typ 5 min att torka, yeyye) sen ska jag åka svängen förbi IKEA för att köpa nytt vanilj-ljus och sen så ska jag gratta min syssling som fyllde år i förrgår :) han fick en cykel, som han såklart krascha första dagen, men lever man livet så lever man! (eller något?haha)


Halloween

Gomorron gomorron (nilecity-rösten haha)



Har precis vaknat upp efter en sen natt igår. Men det var skoj, förutom att kön var det värsta jag har varit med om!!
Vi åkte in kvart i 7 och kom inte in förrän 10....

Men, tänk er ett ställe som inte öppnar förrän 8, det är gratis inträde till klockan 9, och happy hour fram till 10 och runt den tiden öppnar top floor, (göteborgare vet vilken klubb jag snackar om, men ingen gratis reklam här inte :P)

så ca 500 törstiga partysugna ungdomar knör på som faaan för att komma in, alltså det var KAOS och ingen försökte styra upp det, jag stod fast i kön i ungefär 2 timmar, andrea och emma gick hem för att andrea höll på att svimma, det var det många som höll på att göra och folk sprang ut ur kön, gråtandes! Nej usch och fy det var ashemskt! men jag höll ut, eller snarare så skulle jag inte komma ut ur kön om jag så hade velat.. Men i vilket fall så blev kvällen rätt lyckad, mycket dans, mycket folk och mycket skoj!

Happy Halloween ♥

Bonjour mes amis

Uppe med tuppen idag IGEN! haha okej kanske inte, men det lät så kul så jag var tvungen att skriva det. hehe.
men har ätit frukost nu och ska strax cykla bort till solariet och lägga mig och bli brun brun brun.

Sen ska jag troligen in till stan för fika+plugg med Matie, kommer bli trevligt, vi har lite att ta igen. Har inte träffat henne på några dagar nu så det blir mys. Efter fikat bär det av hem till Emma, med Andrea och så ska vi förbereda för en natt på stan, hihi.
Sån himla tur har jag också för mamma och pappa och bror ska in och se den nya bondfilmen, Quantom of Solage (??) ikväll som har premiär 23.59, haha jag tyckte däremot att det vart fräckare om den haft premiär 0.07.. men men man kan inte få allt här i världen, men skjuts får jag iallafall, underbart bra!

Vad hittar ni på idag?

Pussochkram ♥

Smider planer

Jäpp, nu sitter jag här efter bonde söker fru och myser med min chai-latte. har varit och bowlat med familjen idag, jag vann inte men jag kom tvåa!! :) (om man räknar bakifrån...haha. för er som inte fattar så kom jag trea) Efter det blev det tacos med pitabröd och sofia du vet vad jag snackar om, haha, har varit sugen på det i flera dagar.

Imorgon blir det sola och en pluggdejt med matilda, får se hur mkt plugga det blir när vi ska fika samtidigt. hehe, sen ska jag, emma och andrea (sofia, ska du med?) in till stan och dansa järnet hela natten lång.

Ska plugga lite nu tänkte jag, typiskt mig att jag kommer sitta och stressplugga på söndagkväll, brukar sluta så..hrm, inte bra!

ska gå och lägga mig ganska tidigt och kolla på en film eller något är planen för kvällen, segt som attan


en bild tagen med den nya kameran av mästerfotografen moi (obs. ironi..igen)


min söta promenadkompis ♥


haha, o här ligger gosekatten på mattan.

Nu var det slut på bilderna för idag gott folk.

PUSS OCH KRAM ♥

Ps. Cattis om du läser, KRYA PÅ DIG!! ♥

Hurtig morgon såklart...

vaknade typ halv 9 men det kändes onödigt tidigt för att gå upp. Tänkte gå upp och promenera och det var som om mammi var en tankeläsare för hon ville också gå en promenad, så nu har vi vandrat runt i skog och mark i över en timme, superskönt väder ute! fick chansen att prova på min nya kamera också :)

Nu ska jag hjälpa pappi med lite mer jobb och sen ska jag hoppa in i duschen för mitt lilla mini-spa, med ansiktsmask, hårinpackning m.m. och efter det MÅSTE jag plugga! usch och fy för att plugga på lovet, men måste man så måste man..

Vad ska göra efter att jag har pluggat då? Jo, då har självklart familjen bestämt att vi ska leka familjetid och hitta på något allihopa...jippie! (ska försöka avstyra det så gott det går. hehe.)

Ikväll blir det bonde söker fru, såklart, det missar ni väl inte?

Nu ska jag hjälpa pappi, fullt koncentrerad måste man vara då.
Ha en bra dag :)

juste, håll utkik efter bilder som jag kanske laddar upp som jag tog idag.

Pusspuss på er ♥

Kameran idag!

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men vaknade så sent och när jag åt frukost kom Sofia och så åkte vi och shoppade, köpte en ansiktsmask, läppglans, en topp och en KAMERA!!


Den här snygga guldiga kameran blev det, för jag är ju guld värd (obs. ironi)

Nu är maten klar!! Puss

Sötaste youtube-klippet



Var bara tvungen att lägga in denna, den är så himla skön även fast alla säkert har sett det 10 000 ggr så är det fortfarande bäst.

Nu Godnatt !

Myskväll

Hemma från Maria precis, har legat och ätit supergoda nachochips och ätit Ben&Jerrys glass tillsammans med Sofia och Maria, det var typ lite högstadie-reunion. Supermys i vilket fall :)
Och dom galningarna ska kanske ha varsin tjejmiddag samma helg, fullt ös, jatack!

Nu ska jag i vilket fall hoppa ner i sängen, ska bli skönt att få sova ut. Imorgon ska jag in till stan och leta lite nya hårprodukter och köpa ansiktsmask och lite smått och gott, så jag blir riktigt fräsch till skolstarten.
Någon som har bra tips på bra(kanske billiga?) produkter till håret (jag har ju ganska kort hår nu..)?

Haha, Sofia om du läser, lycka till hos tandläkaren imorgon ;) hon gillar visserligen att gå till tandläkaren(ensam om det??) men hon ska sätta in ngn sorts tandställnign med gummiband som jag hade för flera år sen, gör jätteont, levde på soppa i typ en vecka och så låter man som om man har munnen full med gröt när man pratar. haha, så får se hur pigg hon är på shopping imorrn.

Puss på er ♥

Håret är borta!

haha finally tog jag modet till mig och klockan 10 i morse satt jag i frisörsstolen, nervös och lite spänd för vad som skulle hända med mitt kära hår..
sen hände det som cattis så snällt berättade i telefon (måste läsas med dramatisk röst)
"saxen kom närmare och närmare, svetten började rinna, handflatorna  blev blöta och hon darrade när frisören klippte av den första locken hår..." hahaha. gud vad vi skrattade åt det igår!

Nu så har jag tagit ett varv runt Matilda och Cattis för att visa upp min nya frisyr, blev faktiskt rätt nöjd :) de tyckte också det var fint, så jag litar på att de tyckte det på riktigt, eller hur chicas? ;)
lite ovant att håret är typ 2 decimeter kortare än vad det brukar men men, har lovet på mig att vänja mig.. får se vad alla tycker om en vecka! hihi.

Nej nu ska jag inte tid att sitta här längre, ska snabbtitta de sista avsnitten på Sex And The City säsong 6 innan Sofia kommer hit och ser filmen med mig.

Vad ska ni göra idag?

Pusspuss ♥

Sunday

Trött, sleten, förkyld. Det är vad som kom utav igår. haha nej men skämtåsido så var det väldigt kul hemma hos Cattis igår med flummdans och god mat. Tack för det Cattis! :)

Mätta och glada drog vi tjejer till Göteborg och in på en klubb där vi träffade massa kompisar. Det var väldigt kul, men mindre kul att springa till spårvagn och tåg i regnet. Var typ hemma kl. 4 (eller 3) för man ska ju ställa om klockan! Det har ni väl inte glömt? Ställa tillbaka tiden en timme.

När jag gick upp i morse såg jag en glad överraskning, min mammi har köpt sex and the city-filmen! Så den som vill se den kan komma hem till mig, haha. Men nu ska jag fixa iordning lite och sen åka och hämta bil + annat hemma hos tjejerna!

haha
haha var bara tvungen att visa hur tjock min katt är just nu när han ligger på skrivbordet, han äter jämt för att inte frysa.Tjockis ♥

Vad ska ni hitta på idag?
Pusspuss ♥

Goodmorning Sunshines

gomorron gomorron!!
första lovdagen och det känns underbart! sovit ut, upp och fixa för ikväll, ska städa rummet alldeles strax och sen åka in till Kba för att hälsa på faster som fyller år och sen hem till Matie för att fixa iordning mig och sen hem till Cattis. Utgång blir det också, har lite funderingar på vart vi ska gå, men det löser sig och blir kanonbra!

Vad ska ni hitta på idag?
Puss ♥

ÄNTLIGEN LOV!!

ååååh vad skönt, nu kan man pusta ut i en vecka och bara ta det lugnt...eller inte...haha känns som jag har mer att göra än någonsin..här kommer en lista för er som orkar läsa och som en påminnelse för mig.

* Plugga religion(prov + debatt)
* Plugga svenska, muntliga nationella + börja läsa den astråkiga boken
* Plugga business english
* Göra UF(visitkort, logga, beställning, affärsplan)
* Träna
* Jobba för pappa
* Åka till Danmark
* Åka till Ullared
* Spa-dag
* Klippa av håret
* Sola
* Gå ut (lördag och torsdag...än så länge)
* Ha Step-up kväll med tjejerna
* Gå och se Highschool Musical 3
* Film + singstarkväll med Maria
* Storstäda rummet
* Köpa en kamera
* Köpa sex and the city- filmen

oh herre, detta kommer bli tajt med tid men det får gå som det går, ta igen lite sömn hade ju inte varit helt fel heller..

Nu ska jag städa lite, sen ska jag börja med pappas jobb och sen se idol!

Ha en trevlig kväll! ♥

Taggad till tusen!

..är precis vad jag är för sista dagen innan lovet! Ska bara ha filosofi och en naturlabb och sen matte C sen väntar 1 hel veckas frihet (typ..)!! Fattar ni hur underbart det kommer bli?!

Sen måste jag leta klänning och fixa lite småsaker efter skolan också...blir kalas!




Ni vet väl att det är FN-dagen idag?

Vad ska ni hitta på idag?
Puss på er ♥


Little black dress?

Måste hitta en klänning att ha på lördag, när Cattis ska ha sin 18-års-tjej-middag + utgång.
 Förslag någon? :)



Båda dessa kommer från Gina Tricot.

Ska sova nu, får rusa runt lite snabbt i affärerna imorrn och leta efter någon klänning. :)

Godnatt sov gott ♥

Kanye West - Hey Mama

Måste bara tipsa om världens bästa låt just nu, så himla fin är den.

Kanye West som sjunger Hey Mama som en hyllning till hans mamma och sen för några veckor sen så dog hon och nu har han gjort en annan version av den för att hedra henne. Jag ryser när jag hör de första raderna
"Last night I saw you in my dreams, now I can't wait to go to sleep, I wanna scream so loud for you 'cause I'm so proud of you"



Vad tycker ni?

Puss på er ♥

Stress stress stress

Hjälp!
haha här skyndar jag mig till skolan och hann därför inte blogga sen var det full fart i skolan hela dagen med elevrådsmöten, debatter och lektioner hit och dit.

Efter skolan så satte jag mig på tåget till Göteborg för att hämta pappas bil som jag körde hem. Och nu kom jag precis hem, ska slänga i mig lite mat, kolla The Hills och läsa filosofiläxan innan jag drar iväg till stallet.

Vad hittar ni på idag?

förresten, bara 1 dag kvar till LOV!!!
happy happy happy

Generation fett

nu är jag klar med det fina pappret med punkter och argument inför debatten imorgon, och ämnet är...trumvirvel....kan våld vara rätt i någon situation? spännande va? men jag tror att jag och min grupp kan komma med några grymma argument som sätter myror i huvudet på klassen, så det får vi se hur det går.

Nu ska jag kolla Generation Fett, väldigt äckligt men samtidigt intressant, hur sjukt konstig människokroppen kan bli ändå, av mat? Otroligt, här gäller det att passa sig. haha, det får bli träning och hälsokost i fortsättning. Fast det kommer aldrig gå, måste få i mig cola och lite fika efter skolan.

Till tv:n såklart en chailatte :) MUMS!


Sov gott sötnosar ♥


Page - vågar jag?

Jag tycker personligen att page är dösnyggt och att många passar i det, men sen så finns det ju dom som inte passar i det. Är jag en av dom? Well på måndag får vi se...då ska jag klippa av mig håret i en lite flickig page,

någon som har någon bra bild som jag kan visa upp för frisören?


(
Sienna Miller är ju jättesöt i sin lite längre page)

beroende på om jag vill vara anonym eller inte (se föregående inlägg) så kanske jag lägger in före och efter bilder.

Nu mat, puss på er ♥

Äntligen hemma

Har varit och hämtat upp pappis kemtvätt och lite andra småsaker innan jag kom hem och slog mig ner framför The Hills.

Dagen har varit seg, tråkig och allmänt jobbig. För er som vill veta så var provet jättesvårt, får se hur det går med det..Nu sitter jag här och gör religion, waaah hur mycket plugg som helst. Okej, lugn och fin, bara 2 dagar kvar sen LOV!! :D hur underbart är det inte?

det är ju faktiskt onsdag idag vilket betyder att man är på mitten av kullen


(såhär ser min fina veckokulle ut, haha detta betyder att nu börjar nedförsbacken till lovet :) )

Men nu åter till plugget, yey.

Hoppas ni har en bättre onsdag än jag!

Tidigt





Det är mörkt regnigt och kallt ute. Det är precis då man inte vill lämna sin varma säng för att gå upp till skolan...fyyy det borde finnas något straff för att tvinga upp trötta (är det inte ungdomar som är tröttast?) ungdomar ur sängen kl 06.30 fem dagar i veckan.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen hämta upp Maria, tacka vet jag bil :D
Önska mig lycka till på provet :P

Ha en bra dag allihopa ♥


Sov gott

Nu ska jag sova! klockan ska ringa 06.30 imorgon, usch ångest och så prov o nej fy det blir ingen bra dag...men imorrn så är det bara 2 (3 om man räknar imorrn) dagar kvar till lovet!! :D längtar

Gonatt sov gott ♥


Desperate Housewives

Nee vänner,

nu är det dags för en pluggpaus för detta DH avsnittet vill jag ju verkligen inte missa, har ni sett trailern eller? Verkar som väldigt mycket action och drama i detta avsnittet!



Ni tittar väl på Desperate Housewives? 21.00 på Kanal 5!

Puss på er <3

Anonym eller inte?

haha, nu sitter jag och funderar på om jag ska visa vem jag är i bloggen eller inte? Det är ju lite läskigt att folk vet vem man är och att kanske folk man känner hittar hit och så? Jag kan inte bestämma mig..

Vad tycker ni? Vågar jag berätta vem jag är eller inte?

Våld på gott och ont?

Okej här kommer en seriös fråga, vi ska nämligen göra en debatt i skolan om våld och det skulle vara bra med lite för- och nackdelar!

Tänk t ex om någon skulle komma fram och råna dig, hade det varit okej för dig att slå ner personen i försvar?
Kom gärna med bra argument både för och emot! :) Frågan är alltså:

Finns det någon situation där våld kan vara rätt?

Sex and The City

YEES!!





imorrn släpps äntligen DVD:n! eftersom att jag och en viss Cathrine hade bestämt att vi skulle se den tillsammans men aldrig fick tummen ur röven, så att säga, så hann det gå såpass lång tid att SATC-filmen inte längre visades på bio längre..(har ju sett alla avsnitt i serien på den fina boxen jag köpte i somras)


men nu släpps ju DVD:n så den får vi kolla på på lovet :)
ännu en sak att göra på lovet, hm..när ska man hinna vila?


Filosoferar om The Hills och kameror

Skulle ju plugga men fastnade framför the Hills istället, men sen så upptäckte jag att det är repris från igår eller något? Fan där rök min ursäkt att inte plugga haha.

Jag tänkte på det nu när jag börjat blogga, så kanske jag borde skaffa mig en kamera? Ingen såndär proffsig och svindyr kamera utan en liten smidig och söt sak som man kan ha med sig överallt..



                                                       (Någon som har denna kameran?)




Är det någon som har några tips?

Marketing

Nu ska jag ta tag i mig själv, för nu ligger böckerna och skriker efter att jag ska läsa dom.
Suuuuck...
är det inte alltid så att man bestämmer sig för att vara så himla duktig och plugga i tid och dela upp pluggandet så man slipper stressa på slutet? Ändå så sitter jag här nu dagen innan och har inte ens börjat.
Skäms på mig!







Förresten någon som är bra på marketing in english? snälla skriv?!

Det började en en helt vanlig tisdag...

haha, nu börjas det blogga! Cattis (skriv gärna grattis till henne, hon fyller 18 år) berättade att hon börjat blogga och det i kombination med att jag inte orkar plugga gjorde att jag skapade en blogg. hihi. Så nu ska här bloggas och skrivas tills tangenterna ramlar av.

Puss på er ♥

RSS 2.0